Cum sa...

#solutii albire cada #albire cada #curatare cada # solutii naturale

Doar asa poti albi cada fara sa folosesti chimicale! Secretul pe care nu ti l-a spus nimeni pana acum

Vrei sa renunti la produsele chimicale care iti pun sanatatea in pericol, dar nu stii cum sa transformi radical aspectul cazii fara acestea? Ei bine, trebuie doar sa stii un truc simplu si sa folosesti ingrediente naturale pentru a reusi.

 

Vei vedea ca vei avea din nou o cada alba si stralucitoare. Folosind apa fierbinte, bicarbonat de sodiu si otet vei scapa de petele galbene de pe cada si ii vei reda albul si stralucirea de alta data. Totul in doar 15 minute.

Cum sa albesti cada fara chimicale

Incepe prin a clati foarte bine cada cu apa fierbinte. Presara apoi, pe toata suprafata acesteia bicarbonat de sodiu. Insista in special in zonele mai afectate de murdarie.

Apoi, cu ajutorul unei sticle cu pulverizator, pulverizeaza otet peste bicarbonat, aplicand pe toata suprafata cazii, fara exceptii. Bicarbonatul va reactiona la contactul cu otetul si va incepe sa-si faca efectul. Lasa otetul si bicarbonatul sa actioneze timp de 15 minute, apoi, cu un burete inmuiat in otet sterge bine toata suprafata cazii.

La final, clateste totul cu apa fierbinte si cada ta va arata ca noua.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare